top of page
Liesje Brockley Photograph_9308_websize_edited.jpg
Liesje Brockley Photograph_9308_websize_edited.jpg

Aanbod

Ben jij klaar om je zaak aan te pakken en te groeien? Dan kan dit NU! Neem een kijkje in mijn aanbod en zie hoe ik jou kan helpen. Heb je nog extra vragen? Stuur mij een mailtje en dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen!

Liesje Brockley Photograph_9263_websize_edited_edited.jpg

Membership

Aan je zaak werken is minstens even belangrijk als in je zaak werken. Het is door klanten te behandelen dat wij groeien, maar om die klanten te verkrijgen (en te houden) moeten we ze eerst aan onze zaak werken.

First class

Ik neem je mee om, net als mij, jouw visie zeer duidelijk te hebben. Ik neem je mee om jouw dromen uit te werken, plannen te maken en waar te maken.

Samen gaan wij aan de slag om zo jouw business op de kaart te zetten op de manier die jij wil. De manier die ervoor zal zorgen dat jij kan leven zoals jij wil.

Bedrijven

Tijdens workshops op locatie zorg ik steeds voor een informatieve presentatie die later kan gedeeld worden met de cursisten. We gaan in een workshop samen aan de slag en combineren steeds theorie met praktijk. Zo hebben de cursisten steeds een idee hoe de theorie toegepast kan worden.

 

 The retreat. 

Drie dagen intensief aan je zaak werken met gelijkgestemde ondernemers gevolgd door drie maanden online begeleiding. Meer heb je niet nodig als recept voor succes!

 

Bekijk via de knop alle informatie en schrijf je snel in voor deze laatste keer!

bottom of page