Liesje Brockley Photograph_9308_websize_edited.jpg
Liesje Brockley Photograph_9308_websize_edited.jpg

Aanbod

Ben jij klaar om je zaak aan te pakken en te groeien? Dan kan dit NU! Neem een kijkje in mijn aanbod en zie hoe ik jou kan helpen. Heb je nog extra vragen? Stuur mij een mailtje en dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen!

Liesje Brockley Photograph_9263_websize_edited_edited.jpg

 Coaching 

Kies je voor individuele coaching of een traject in groep, het kan allemaal.

 VIP - traject 

Het neusje van de zalm. De combinatie van groep, individueel en zelfstudie door middel van video modules. Je krijgt toegang tot een database met verschillende video's over onderwerpen zoals mindset, finances, verkoop, klanten omgang en nog veel meer!

Tijdens onze 1 op 1 sessie krijg je de mogelijkheid om specifiek op je eigen situatie in te gaan. Al je vragen worden beantwoord en ik geef al mijn geheimen prijs.

 

Praktisch:

Je kan kiezen voor 3 maanden of 6 maanden. We hebben een 1 op 1 sessie in week 1 en een groepssessie in week 2, zo gaan we verder tot jij jouw maanden hebt afgerond.

Toegang tot de video modules blijf je levenslang behouden.

 Beauty & Business traject 

Hét ondernemerstraject voor de schoonheidsspecialiste. Wil jij graag meer structuur, een betere omzet, een écht plan van aanpak? Dan is dit voor jou.

Gedurende negen weken gaan we samen aan de slag. Je hebt video modules waar je zelf mee aan de slag gaat. In de wekelijkse zoom call bespreken we de onderwerpen en gaan we dieper in op al jouw vragen. Om af te sluiten zitten we een hele dag samen om jouw traject voor de komende maanden uit te stippelen.

 

Praktisch:

We gaan 9 weken aan de slag. Je krijgt 8 zoom calls en 1 live coaching dag. De toegang tot de video modules blijft levenslang. Naast de video’s heb je ook 7/7 support via de facebook groep.

 CEO days 

Het is steeds belangrijk om naast het werken in je zaak ook AAN je zaak te werken. Wanneer je dit vast in je agenda zet is het al een grote stap, maar wanneer je dan 'thuis' bent, is de kans nog steeds groot dat je niet effectief aan je zaak zal werken of dat je er toch klanten op zet.

Om jou te helpen steeds toch die tijd goed te gebruiken kan je je nu inschrijven voor de CEO days!

 

 Trainingen 

 Beauty dag 

Een eendaagse training bij jou in het salon! Gedurende de volledige dag kom ik in jouw salon om samen te kijken naar je inrichting, ontvangst en algemene look en feel van je salon. Daarna gaan we aan de slag met je mindset, je business en alles daarrond. We gaan specifiek werken op jouw doelen en hoe je die kan bereiken.

 

Praktisch: 

10u - 15u30, bij jou in het salon. Je krijgt een begeleidend werkboek om achteraf mee verder te gaan.

 Workshops 

Regelmatig organiseer ik live workshop dagen. Deze gaan steeds op een andere locatie door in kleine groepen. Elke workshop word je verwend met leuke goodies en sneukelingen tussendoor. Heb je een volledige dag coaching, dan krijg je ook een lekkere lunch aangeboden.

 

Neem een kijkje in de agenda voor de komende workshops:

 

 The retreat. 

Een driedaagse ontsnapping van de dagelijkse rush om stil te staan en aan je zaak te werken. De plek waar je tot rust komt en inspiratie voortvloeit. De plaats waar jij je plannen concreet maakt, gevolgd door drie maanden coaching om te zorgen dat je ze ook écht uitvoert.

 Service op maat 

Regelmatig krijg ik de vraag of ik kan helpen met content planning, het uitwerken van een event, het opzetten van een promotie etc… Alles wat jij wil, proberen we jou met het team van The Beauty Business coach bij te helpen. Heb je een specifieke vraag, stuur mij dan een mailtje en ik bezorg je een offerte op maat.