Liesje Brockley Photograph_9305_websize_edited.jpg

Ben jij klaar voor ‘the next level’?

Laten we samen zorgen dat jij je dromen waar kan maken!

Wat gaan we doen?

We werken samen aan cruciale onderwerpen die je zaak doen draaien. Je krijgt toegang tot de videomodules die je op eigen tempo kan bekijken. In deze video’s leg ik in een behapbare manier alles uit waarmee jij aan de slag kan gaan. Bewustwording is de eerste stap naar groei.

We starten met een eerste groepscall. Een fijne kennismaking om te ontdekken wie jij bent, wat je doet en waar je naartoe wil met je zaak. Daarna is het business talk! Aan de slag met je mindset, je verkoop, je online zichtbaarheid. Alles wat je nodig hebt!

Door elke week een groepscall te volgen heb je de kans om al je vragen te stellen en samen bij te leren. Je krijgt van mij steeds extra tips, een uitdaging en de support die je nodig hebt. Voor vragen tussendoor kan je steeds terecht in onze Facebook groep die 24/7 beschikbaar blijft. In de Facebook groep kan je vragen stellen, maar ga je ook je wins delen om zo elkaar te motiveren, stimuleren en elkaar te steunen. Uiteraard kan je ook met twijfels en zorgen bij de groep terecht, we zijn er om elkaar te steunen.

 

In dit traject is het echt de bedoeling om aan je zaak te werken en niet in je zaak. Ik ga je geen praktische tips en bijsturing geven over hoe je een behandeling moet uitvoeren, ik wil je concreet helpen om als een echte business boss aan de slag te gaan.

Want uiteindelijk kunnen we allemaal blijven bijscholen als het gaat om nagels, pedicures, gelaatsverzorgingen, permanente make-up en zoveel meer, maar als we niet weten hoe we een business moeten runnen dan heb je er niet veel aan om goed te zijn in een behandeling.

Je kan kiezen voor een betaling in één keer of in delen. Na je eerste betaling wordt er een automatische betaling opgestart.