Liesje Brockley Photograph_9332_websize.jpg

Ben jij klaar voor ‘the next level’?

Aan je zaak werken is minstens even belangrijk als in je zaak werken. Het is door klanten te behandelen dat wij groeien, maar om die klanten te verkrijgen (en te houden) moeten we ze eerst aan onze zaak werken.

“Ik had tijd ingepland om aan de zaak te werken, maar er kwam iets tussen.”

 

Hieruit is mijn membership ontstaan. De noodzaak aan een sparringpartner, een vast moment om aan je zaak te werken en de mogelijkheid om bij te leren. Alles wat jij nodig hebt om te groeien en zo jouw business als een echte CEO te gaan bekijken.

 

Wil je ook op een vast moment aan je zaak werken? Wil je bijleren over onderwerpen zoals sociale media, e-mailmarketing, financiën, etc.? Wil je dit samen doen met iemand die jou begrijpt, iemand die in dezelfde sector zit en ook zijn/haar verhaal kan delen?

Dan ben ik er om jou te helpen!

Liesje Brockley Photograph_8770_websize.jpg

Let’s work together!

Samen aan je zaak werken, groeien en elkaar inspireren.

Verhoog je omzet, creëer structuur en maak collega’s en vrienden voor het leven.

Schrijf je nu in voor het membership!

Liesje Brockley Photograph_9263_websize_edited_edited.jpg

Wil jij de CEO zijn van je bedrijf?

Dan is dit voor jou.

 

Mijn membership is een laagdrempelig abonnement waarmee jij op een vast moment in de maand aan jouw zaak werkt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke maand kan je één woensdagavond om 19u30 samen met mijzelf en andere ondernemers aan je zaak werken. Alles verloopt online, dus je kan vanuit alle hoeken van het land meedoen. Ik start steeds met een half uur uitleg over een specifiek onderwerp, waarna we samen aan de slag gaan om dit uit te werken. Het is de bedoeling dat we in stilte werken, maar je kan wel al je vragen stellen. Op deze manier heb jij de ‘druk’ die nodig is om op dat moment al meteen jouw e-mail, social media posts en dergelijke klaar te zetten. We zetten onmiddellijk theorie om in praktijk waardoor je op het einde van deze twee uur écht gewerkt hebt.

Na deze twee uur kan je nog een week lang al jouw vragen doorsturen, die ik dan de week erna voor jou beantwoord in een mail naar iedereen die in de sessie erbij was. Zo leer je ook van elkaar.

 Herken jij dit? 

 • je durft niet goed verkopen

 • je wil meer omzet maar weet niet hoe

 • je wordt gek door een eindeloze to-do lijst

 • alle goedbedoelde adviezen over hoe jij je zaak moet runnen zorgen enkel voor stress

 • je weet niet of je deze manier van werken nog jaren kan volhouden

 • Je kan hulp gebruiken bij de fundering van je zaak zoals financiën, marketing, totaalbeleving, verkoop, etc.

 Wil jij liever dit? 

 • een consistente verkoop

 • duidelijk marketing en social media plan

 • groeiende omzet zonder meer te werken

 • structuur en rust, zonder eindeloze zorgen

 • werken en leven zoals jij wil, op je eigen voorwaarden

 • mogelijkheid om nieuwe investeringen te doen en te groeien.

Liesje Brockley Photograph_9335_websize_edited.jpg

 Samen kunnen we dit alles
én meer bereiken!

Schrijf je in voor het B&B traject en creëer de zaak die jij wil, waar je nog jaren in kan blijven werken zonder zorgen. We gaan gedurende drie maanden samen aan de slag om je salon te optimaliseren, aan je mindset te werken en je verkoop te boosten. Alles wat je nodig hebt om te groeien komt aan bod.

Combineer dit samen met een leuke groep collega’s en dan kom je uit op een fantastische ervaring met concreet resultaat!

Wat gaan we doen? GOLD & VIP

We werken samen aan cruciale onderwerpen die je zaak doen draaien. Je krijgt vanaf 5 september toegang tot de videomodules die je op eigen tempo kan bekijken. In deze video’s leg ik in een behapbare manier alles uit waarmee jij aan de slag kan gaan. Bewustwording is de eerste stap naar groei.

Op 5 september hebben we onze eerste groepscall. Een fijne kennismaking om te ontdekken wie jij bent, wat je doet en waar je naartoe wil met je zaak. Daarna is het business talk! Aan de slag met je mindset, je verkoop, je online zichtbaarheid. Alles wat je nodig hebt!

Door elke week een groepscall te volgen heb je de kans om al je vragen te stellen en samen bij te leren. Je krijgt van mij steeds extra tips, een uitdaging en de support die je nodig hebt. Voor vragen tussendoor kan je steeds terecht in onze Facebook groep die 24/7 beschikbaar blijft. In de Facebook groep kan je vragen stellen, maar ga je ook je wins delen om zo elkaar te motiveren, stimuleren en elkaar te steunen. Uiteraard kan je ook met twijfels en zorgen bij de groep terecht, we zijn er om elkaar te steunen.

Je kan mij steeds via WhatsApp bereiken voor persoonlijke vragen.

 

In dit traject is het echt de bedoeling om aan je zaak te werken en niet in je zaak. Ik ga je geen praktische tips en bijsturing geven over hoe je een behandeling moet uitvoeren, ik wil je concreet helpen om als een echte baas aan de slag te gaan.

Want uiteindelijk kunnen we allemaal blijven bijscholen als het gaat om nagels, pedicures, gelaatsverzorgingen, permanente make-up en zoveel meer, maar als we niet weten hoe we een business moeten runnen dan heb je er niet veel aan om goed te zijn in een behandeling.

Praktische informatie

We starten op maandag 5 september. We hebben altijd een sessie van anderhalf uur om het topic uit de video modules te bespreken. De zoom sessies vallen op:

 • maandag 5 september 19 u - 20 u 30

 • woensdag 14 september 19 u - 20 u 30

 • woensdag 28 september 19 u - 20 u 30

 • woensdag 12 oktober 19 u - 20 u 30

 • woensdag 26 oktober 19 u - 20 u 30

 • woensdag 9 november 19 u - 20 u 30

 • woensdag 23 november 19u - 20u30

 • woensdag 7 december volledige dag live coaching

Daarna hebben we onze LIVE dag! We komen samen op woensdag 7 december om een hele dag samen te werken aan onze doelen. Na drie maanden samen knallen leren we elkaar eindelijk in het echt kennen en maken we een plan voor de komende maanden. Deze dag start om 10 u en zal rond 16 u 30 gedaan zijn.

De modules zijn gebaseerd op de zaken die naar mijn mening de meeste inpakt hebben op hoe jij als zaakvoerder in het leven staat. We focussen dus niet enkel op puur je zaak, maar ook op je privéleven en je eigen ‘ik’.

 • aanbod

 • verkoop & klantenomgang

 • mindset

 • marketing: social media & e-mail

 • investeren

 • doelen stellen en behalen

 • planning & focus

Aan de hand van deze onderwerpen brengen we bewustzijn, focus, structuur en groei naar jouw salon. Twijfel je nog? Dan heb ik voor jou een prachtige bonus!

Gastsessies

We hebben een gastsessie van Elisa Vergote van Get Shit Done. Als structuurcoach gaat ze ons bijleren over hoe jij de controle over jouw agenda kan bewaken en zo minder stress kan ervaren.

Bekijk hier Elisa's Instagram pagina

We hebben een gastsessie van Céline Geys van C Graphy. Als branding expert leert zij jou het belang van een goede branding, hoe je het kan aanpakken en hoe je dit kan implementeren in je sociale media.

Bekijk hier Céline's Instagram pagina

We hebben een gastsessie van Romina D'Astolfo. Als Instagram expert is zij de ideale persoon om jou meer bij te leren over de ins en outs van één van onze beste marketingplatformen.

Bekijk hier Romina's Instagram pagina

 Need I say more? 

Well, okay… Je krijgt uiteraard ook een  fantastische goodiebox  opgestuurd waarmee jij dit traject zal knallen!

Wil je jouw exclusieve plaats claimen?

DIY € 997 excl btw   GOLD € 2049 excl btw   VIP € 2549 excl btw

 

Wens je graag in delen te betalen dan kan dit uiteraard ook. Er zijn beperkte plaatsen dus aarzel niet, je zal er geen spijt van hebben.

Liesje Brockley Photograph_9305_websize_edited.jpg

 Twijfel je nog? 

Stel jezelf dan volgende vraag…

“ Hoe zal mijn leven er binnen een jaar uitzien
als ik nu niets verander? “

Liesje Brockley Photograph_9317_websize.jpg

Neem samen met mij de sprong naar een beter leven, meer omzet, rust en structuur. Leer grenzen stellen, verkoop meer en maak je dromen waar.

Heb jij nog vragen over het traject of ben je niet zeker dat het iets voor jou is? Boek dan hier een gratis kennismakingsgesprek.

Liefs Marlies.png