Hey boss!Het is steeds belangrijk om naast het werken in je zaak ook AAN je zaak te werken. Wanneer je dit vast in je agenda zet is het al een grote stap, maar wanneer je dan 'thuis' bent, is de kans nog steeds groot dat je niet effectief aan je zaak zal werken of dat je er toch klanten op zet.

Om jou te helpen steeds toch die tijd goed te gebruiken kan je je nu inschrijven voor de CEO days!

Tijdens deze dag ben je welkom vanaf 9u00 tem 18u om bij mij te komen werken aan je zaak. Je brengt zelf je nodige materialen mee zoals een computer, werk/notitieboek etc. Voor de rest is alles aanwezig. Je krijgt bij mij toegang tot:

- goeie wifi (vrij noodzakelijk, duh ;p)
- snacks en drinks doorheen de dag
- lekkere lunch
- notitieblaadjes, stylo's, stiften etc.
- printer
- fantastisch gezelschap en een enthousiaste hond en luie kat in huis :)

Als pauze tijdens deze dagen kan je genieten van een wandeling in een rustige wijk, aangelegd met het nodige groen om even tot rust te komen en terug op te laden. Ga je liever iets langer op wandel, kan je op 2 min met de auto of 15 min wandelen terecht op het Kasteeldomein van Wippelgem voor een wandeling in het bos en een koffie bij 'Troast'. Wil je wat gezelschap dan kan je steeds ons Nox meenemen, zij maakt het alvast een avontuur op zich.

's Avonds is er dan ook mogelijkheid om mee te gaan eten om onze dag op een leuke noot te eindigen. Hiervan kan ik ook een factuur opmaken zodat je deze achteraf kan inbrengen. Voor het etentje kan er steeds de dag zelf besloten worden of je mee gaat of niet.

Naast het samen werken heb je ook mogelijkheid om een 1 op 1 sessie bij mij te boeken. Heb je een project of iets anders waar je even mijn hulp bij nodig hebt? Een prangende vraag? Dan kan je een halfuurtje of een uurtje coaching boeken op voorhand. Hiervoor kan je tot twee dagen op voorhand een mailtje sturen, dan heb ik tijd om me voor te bereiden. Enkel op de CEO days krijg je een goedkoper tarief:
30 min. € 75 excl btw
60 min. € 140 excl btw
Alles kan uiteraard op factuur gezet worden.

Zowel voor de coaching als voor het samenwerken is er beperkte capaciteit. Wil je er graag bij zijn dan raad ik je aan om niet te lang uit te stellen :).

De bedoeling van deze dag is dat je gefocust kan werken maar ook met elkaar kan sparren over nieuwe ideeën. Je hoeft er niet per se elke keer bij te zijn, je kan kiezen hoe het voor jou best uitkomt. Ik voorzie maandelijks één dag, waarbij ik soms een andere weekdag neem om er variatie in te houden. Zet die dag dan ook onmiddellijk in je agenda zodat je hier geen andere afspraken kan inzetten!

Omdat ik jou deze dag graag verwen met de nodige versnaperingen, goeie wifi en lekkere lunch vraag ik een kleine bijdrage van € 35 excl btw per dag. Hiermee zijn mijn kosten ook gedekt :).

Inschrijven doe je heel simpel door hieronder de vragenlijst in te vullen en alles in je agenda te zetten. Je krijgt van mij een mailtje met de bevestiging en de factuur, niet omdat ik je wil pesten, wel omdat jij dan extra motivatie hebt om toch zeker te komen en niet meer af te zeggen.

Ik zie je graag terug op onze eerste dag samen!

PS: niet onbelangrijk, de locatie is in Evergem, adres komt mee in de bevestigingsmail.
PPS: indien de covid maatregelen het niet toelaten zal ik een gepast alternatief aanbieden.